Ohjelmisto kouluille

Jakke Jääkarhu - ajatusten jonglööri
Tässä alakoululaisille tarkoitetussa esityksessä uusin tunnetaitoihin liittyvä tutkimustieto yhdistyy luontevasti vatsastapuhumiseen, jonglööraukseen ja taikatemppuihin. Jakke Jääkarhu pitää huolen siitä, että aiheita käsitellään hauskasti ja ymmärrettävästi. Esityksen aiheina ovat mm itsemyötätunto, keskittyminen ja erilaisten hankalien ajatusten ja tunteiden käsitteleminen. Aiheisiin liittyviä videoita löytyy täältä:

Monikulttuuurinen esitys yhdessä rumpali Pape Cissen kanssa
Esityksessä yhdistyvät monikulttuurisuus, musiikki, vatsastapuhuminen, jonglööraus, huumori ja tiivis vuorovaikutus yleisön kanssa. Siihen voi hyvin liittää myös jonglöörauksen, beatboxauksen ja djemperummun soiton harjoittelua pienemmissä ryhmissä. Videon yhdestä esityksestä löydät täältä: https://www.youtube.com/watch?v=scfeobKdgEg

Taika-Petteri ja Pyörällä paras-esitys

Esityksen teemoina ovat kypärän käyttö, tarkkaavaisuus liikenteessä, uudet pyöräilyn liikennesäännöt ja pyörän kunnosta huolehtiminen.

Pyörällä paras esite löytyy täältä: Avaa PDF

Kaikissa kouluesityksissä voi olla kerrallaan koko koulu. Suurissa kouluissa kannattaa harkita oppilaiden jakamista kahteen ryhmään. Kouluesitysten jatkoksi sopii hyvin yhteinen jonglööraus ja beatboxausharjoittelu pienemmissä ryhmissä.

PDF PDF PDF